D&I Lerend netwerk traject
voor de versterking van jouw diversiteits- en inclusie cultuur

Oriënta biedt lerend netwerk trajecten aan op maat rond diversiteit en inclusie voor jouw bedrijf of organisatie.

Het belang van diversiteit en inclusie wordt steeds duidelijker, maar wat betekenen deze termen nu eigenlijk? En nog belangrijker, wat betekenen ze voor jou en je team? Hoe creëer je draagvlak binnen de hele organisatie? Hoe zorg je voor blijvend bewustzijn?

Onze lerend netwerk trajecten zijn ontworpen om individuen en teams te ondersteunen bij hun persoonlijke en professionele groei op het gebied van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. We streven ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin zowel individuen als teams kunnen groeien, leren en zich verder kunnen ontwikkelen rond het thema.

Ciska Debacker

Hoe ziet een D&I netwerk traject eruit?

Doorheen deze vorming & lerend netwerk traject op maat rond Diversiteit & Inclusie (D&I) krijgen de deelnemers de basisfundamenten mee rond Diversiteit en Inclusie, meer specifiek via zes D&I bouwstenen en thema's. We geven per bouwsteen/thema informatie en duidelijke, hands-on tips mee die de deelnemers kunnen gebruiken om zichzelf te empoweren. Deze tips kunnen ook onmiddellijk worden ingezet op de werkvloer.

Verder wordt er gedurende de looptijd van dit traject samen aan een inclusief en divers beleid charter gewerkt. De deelnemers worden daarenboven bijgestaan, gecoacht en ondersteund door een inclusie, gender- en diversiteit expert waar ze steeds bij terecht kunnen voor al hun vragen rond D&I.

Werkvorm: Interactief, kritisch en educatief

Er bestaat steeds de mogelijkheid om na het traject een individuele D&I coaching sessie aan te vragen rond een specifiek D&I thema, diversiteitsvraagstuk of voor verdere ondersteuning op maat voor het opstellen en uitvoeren van een divers en inclusief beleid voor de organisatie. Wij staan steeds voor jou klaar als externe D&I partner.

Neem contact op