Hallo, ik ben
Ciska

Hallo, mijn naam is Ciska, stichtster en zaakvoerder van Oriënta een coaching, training en adviesbureau rond diversiteit en inclusie. Ik wil graag even kort hier mijzelf en mijn missie aan jou voorstellen.

Wie ben ik?

Ik ben een professionele knopenontwarrer, bruggenbouwster, uitdaagster van stereotypen en je gids als gecertificeerde coach en bedrijfsconsultant gespecialiseerd in thema's zoals persoonlijke ontwikkeling, diversiteit en inclusie.

Al van jongs af aan kon ik er mij niet bij neerleggen dat 'iets nu eenmaal is zoals het is en daarom zo moet blijven'. Ik moest en zou mijn dromen ontdekken en mijn eigen realiteit creëren. Dat heb ik gedaan in mijn professionele carrière en door te reizen, te onderzoeken, te proeven van het leven. Ik zag veel van de wereld en kwam als antropologe in contact met verschillende culturen.

Oriënta komt voort uit mijn passie en jarenlange expertise rond persoonlijke ontwikkeling, gender gelijkwaardigheid, diversiteit en inclusie. Na een carrière in de financiële wereld en een wereldreis voelt dit bedrijf als thuiskomen. Ik ben terug bij mijn roots met een ruimte waar mijn liefde voor antropologie, de mens, verbinding, gelijkwaardigheid en diversiteitsvraagstukken elkaar ontmoeten.

Mijn missie,

Ik wil als diversiteit- en inclusie consultant, gecertificeerde coach en trainer mijn passie rond deze thema's en mijn kennis met jou delen, je inspireren, laten reflecteren en je begeleiden met als doel je terug in verbinding te brengen met jouw unieke zelf en verbinding en eenheid te creëren op de werkvloer en in de samenleving.

Doorheen het werken aan diversiteit en inclusie leren we van elkaars verschillende perspectieven en achtergronden. Door te streven naar meer inclusie en begrip voor elkaar, kunnen we samenwerken aan een betere toekomst voor iedereen waar diversiteit niet alleen wordt omarmd, maar ook gevierd als onze kracht. Want in onze verscheidenheid schuilt de ware rijkdom van de mensheid.

Oriënta:

Aan de hand van strategische begeleiding, coaching, trainingen en workshops rond diversiteit en inclusie(D&I) leer ik bedrijven en organisaties omgaan met, en het overbruggen van verschillen met prachtige resultaten, verbinding en inclusie als gevolg. Dankzij onze commerciële- en managementervaring in combinatie met ons zelf ontworpen, actueel en wetenschappelijk gefundeerd D&I-analysemodel (master gender & diversiteit) kunnen wij organisaties en bedrijven op een unieke wijze bijstaan voor een blijvende impact in lijn met de bedrijfs prioriteiten.

Mijn ervaring

Ciska Debacker

AUTHENTICITEIT, DAADKRACHT en VERBINDING

Daar kies je voor als we samenwerken.

  • Koffielover
  • Reizigster
  • Gedreven, doel- en resultaatgericht, menslievend
  • Favoriete boek: de Verborgen Geschiedenis van Donna Tart, alles van Audre Lorde
  • Mijn Linkedin pagina